Bodite obveščeni

Product was successfully added to your shopping cart.

Iskalna akcija pogrešane osebe v obleki S-gard Ultimate

Vse se je začelo v torek okrog treh popoldan, ko smo dobili poziv, naj se takoj zglasimo v gasilnem domu, ker se bo pričela iskalna akcija.

Ta torek se je zavlekel v četrtkovo pozno popoldne, ko smo zaključili iskalno akcijo pogrešane osebe.

S-GARD ULTIMATE pa je šel skozi odlično preizkušnjo po skoraj 40 km prehojenih gozdovih ter hribovjih, me je odlično varoval pred trnjem, vejevjem, blatom…

Obleka je odlično odvajala vlago in nisem niti enkrat zakuhal ali odpel obleke, niti ko smo se skozi gozd prebijali proti Šenturški Gori.

Obleka je neverjetno udobna za nošenje skozi cel dan. Posebno zadovoljen sem bil z naramnicami, saj se tudi malo niso razrahljale po celodnevnem nošenju, kljub plazenju pod drevjem ali skakanjem čez potoke.  Noga v hlačnici lepo drsi, ko je treba visoko dvigovati kolena in si ni treba dvigovati hlač, ko je bilo potrebno stopiti na teren, ki je bil nad višino kolen. Lahko bi našteval cel dan in po pravici povedano, mi obleka niti enkrat ni delala težav oziroma nisem obžaloval, da sem jo uporabljal skozi celotno iskalno akcijo. Tudi vreme nam v začetku ni bilo naklonjeno, saj smo prvi dan iskali v dežju.

To je bil izredno dober test nošenja S-GARD ULTIMATE obleke, čeprav ni namenjena takšnim intervencijam. Z veseljem jo znova in znova oblečem, ko je potrebno pomagati drugim in jo priporočam res vsem.

Gasilec Matic Zupan